Такмичења

Датум: 19. Mart 2024 10:43 Категорија: vesti

ЈОШ ЈЕДАН УСПЕШАН ТАКМИЧАРСКИ ВИКЕНД
 
У суботу, 16.марта 2024. године у Ужицу је одржано Окружно такмичење „Књижевна олимпијада“. Ученици наше школе остварили су запажене резултате. Новак Новаковић VII1 и Маша Радовановић VII1 освојили су треће место. Ђурђина Петронијевић VIII1 била је друга и пласирала се на републички ниво такмичења, поновивши тако резултат од прошле године.       

У недељу, 17.марта 2024. године, одржана су два општинска такмичења. Општинско такмичење из хемије било је у Брекову. И овде су наши ученици били успешни. Алекса Пузић VII1 и Михајло Милијановић VII1 освојили су треће место. Новак Новаковић VII1 био је први и остварио пласман на окружно такмичење.

Низ успеха настављен је на Општинском такмичењу из биологије које је одржано у Ариљу. Урош Петровић V2 био је други, док је Миливоје Ковачевић V2 освојио треће место. И Урош и Миливоје ће учествовати на окружном такмичењу.

Свим ученицима и њиховим наставницама Марији Богосављевић, Јелени Алемпијевић и Миљани Мојсиловић честитамо на постигнутим резултатима и желимо им пуно успеха у наставку такмичења.